/ Allmänt /

Haul Göteborg horse show

Mina 2 stora behövliga saker var en ny hjälm och ett par nya ridstövlar. Och de köpte jag och lite till. 


Vi börjar med hjälmen, det är en KASK star lady, köpte denna i Skara hästsports monter och den va så skön och så SNYGG!
De va ingen rea på hjälmen så de kostade 5999kr. 

Sedan till ridstövlarna ett par parlanti, så sjukt snygga och sköna. Äntligen hittad jag ett par ridstövlar som satt bra på mina vader för jag har så himla smala. Vi beställde ett par och dom skulle förhoppningsvis komma nu innan onsdag och dom skulle skickas från Västerås (tror jag de va) och de va 10% rabatt så de va ju ännu bättre. Tror de kostade 4900 med frakt hem till oss i de priset. 

Köpte även 2 maggjordar till först och främst Santes fleece täcke då det har inga kryssgjordar under magen. Köpte dessa 2 på Börjes för 2 för 60kr och för 1 kostade de 40kr så jag passade på att köpa en till. På hööks kostar 1 129kr. 
Det jag köpte mer på Börjes var 2 grimmor, blinggrimmor. 1 för 60kr och 2 för 100kr. Som hittat! Köpte båda i marinblå, fanns även i rosa. 

Ett par ridvantar har jag behövt och sökt efter väldigt länge. Hittade ett par jätte sköna och hyfsat billiga. Kostade lite över 300kr, invigde dom igår och dom var väldigt sköna. 

Jag fick två par ridstrumpor från spooks i marinblå och svart av mamma, dom var jätte jätte tunna så dom kommer vara sköna att ha i sommar! Kostade 120kr styck.

För första gången köpte jag godis från PS of sweden för jag har hört bra om dom och de fanns så många olika smaker. Jag köpte den stora bruken som kostade 100kr, köpte även med en stor hink till min kompis för hon ville ha en. 

Ett svart ursnyggt bling schabrak med blinghuva med mitt namn silverbroderat på vänster sida, Gud så snyggt de va. Valde ett helsvart pga att jag kan matcha svart med allt. Det kostade 1660kr, jag tyckte de va super billigt då brodyren, schabraket och huvans ingick i priset.

De va allt jag köpte, ville köp mer men mina pengar tog slut😂 nu är de bara att spara upp sig till Falsterbo i sommar 138 dagar kvar😎 tagggaaaaaa